0 800 300 703 Дзвоніть безкоштовно

Ломбарди відчинено - новий графік роботи

06 квітня 2020
img
Поділитися в: :

Рішенням Кабінету Міністрів України внесено зміни до постанови № 211 «Про запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2», які розширюють перелік дозволеної під час карантину господарської діяльності.

Відповідно даної постанови, окремі відділення Ломбард Капітал (ПТ «Климчук і компанія «Ломбард Капитал») з 07.04.20 відновлюють свою роботу.

З дати відкриття (07.04.20) відновлено нарахування відсотків, згідно умов вашого договору фінансового кредитування.

Графік роботи та адреси ломбардів можна переглянути у розділі Відділення. Зауважимо, що деякі ломбарди залишаються закритими, а обслуговування клієнтів перенесено до інших найближчих відділень.

Деякі з ломбардних відділень (зазначені у файлі вище) лишаються закритими на карантин без перенесення обслуговування та залогового майна до інших працюючих відділень. В цьому випадку, нарахування відсотків відбувається за ставкою 0,000000001%, до моменту відновлення роботи цього відділення, або перенесення до іншого працюючого підрозділу.

Звертаємо вашу увагу, що у ломбардах введено додаткові засоби безпеки задля запобігання зараження співробітників та клієнтів відділень.

  • Обслуговування клієнтів - тільки в захисних масках.
  • У відділенні одночасно має перебувати тільки один клієнт.
  • Збереження безпечної дистанції спілкування з оцінювачем 1,5 м
  • Додаткова обробка поверхонь дезінфікуючими засобами
  • Забезпечення співробітників засобами захисту.

Дотримуйтесь загальних рекомендацій та будьте здорові!