0 800 300 703 Дзвоніть безкоштовно

Конкурс з відбору суб’єктів аудиторської діяльності ПТ «ЛОМБАРД КАПИТАЛ»

01 грудня 2021
img
Поділитися в: :

ІНФОРМАЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ

про проведення конкурсу з відбору суб’єктів аудиторської діяльності для надання послуг з обов’язкового аудиту фінансової звітності ПТ «КЛИМЧУК І КОМПАНІЯ «ЛОМБАРД КАПИТАЛ».

ПОВНЕ ТОВАРИСТВО «КЛИМЧУК І КОМПАНІЯ «ЛОМБАРД КАПИТАЛ»  (далі – ПТ «ЛОМБАРД КАПИТАЛ»), код за ЄДРПОУ 32934592, місцезнаходження: 69035,Україна, м. Запоріжжя, вул. Сталеварів, буд. 1, т. 067 610 01 88, lomb.capital@gmail.com, запрошує суб’єктів аудиторської діяльності для участі у конкурсі з відбору суб’єктів аудиторської діяльності для надання послуг з обов’язкового аудиту фінансової звітності ПТ «ЛОМБАРД КАПИТАЛ» (далі – Конкурс).

Дата оголошення конкурсу - 01.12.2021 року

Кінцевий строк приймання пропозицій - до 18 годин 00 хвилин 08.12.2021 року

Дата проведення конкурсу - об 16 годині 00 хвилин 10.12.2021 року

До Конкурсу запрошуються суб’єкти аудиторської діяльності, які відповідають вимогам Закону України «Про аудит фінансової звітності та аудиторську діяльність», включені до Реєстру аудиторських фірм та аудиторів, зокрема до розділу «Суб’єкти аудиторської діяльності, які мають право проводити обов’язковий аудит фінансової звітності підприємств, що становлять суспільний інтерес».

Метою проведення Конкурсу є вибір на конкурсних засадах суб’єктів аудиторської діяльності для  проведення аудиту фінансової звітності ПТ «Климчук і Компанія «Ломбард Капитал» за 2021 рік, 2022 рік  та 2023 рік.

Фінансова звітність та інша публічна інформація ПТ «ЛОМБАРД КАПИТАЛ» доступна на веб-сайті Товариства - https://lombard-capital.com.ua у розділі Про компанію - Реквізити та фінансова звітність.

Завдання з обов’язкового аудиту фінансової звітності ПТ «Климчук і Компанія «Ломбард Капитал» за 2021 рік, 2022 рік  та 2023 рік включає:

  • Звіт про фінансовий стан (баланс) на 31 грудня відповідного року;
  • звіт про фінансові результати (звіт про сукупний дохід);
  • звіт про зміни у власному капіталі;
  • звіт про рух грошових коштів за рік, що закінчився на зазначену дату, і примітки до фінансової звітності з поясненнями та висловленням незалежної думки аудиторів про відповідність до вимог міжнародних стандартів фінансової звітності та законів України;
  • перевірка та підписання фінансової звітності за таксономієюМСФЗ XBRL.    

Детальна інформація, стосовно подачі конкурсних пропозицій, умови їх подання, порядок повідомлення переможця викладені в Порядку проведення конкурсу з відбору суб’єктів аудиторської діяльності для надання послуг обов’язкового аудиту фінансової звітності ПТ «ЛОМБАРД КАПИТАЛ» та Конкурсній документації, щодо умов відбору на конкурсних засадах суб’єктів аудиторської діяльності для надання послуг обов’язкового аудиту фінансової звітності ПТ «ЛОМБАРД КАПИТАЛ», які розміщені за посиланням https://lombard-capital.com.ua.

Контактні особи: Заступник головного бухгалтера Сірик Оксана Вікторівна – т. 067 612 25 79

Конкурсна документація

Порядок проведення конкурсу