0 800 300 703 Дзвоніть безкоштовно

Конкурс дитячого малюнку "Мої батьки на роботі"

27 червня 2019
img
Поділитися в: :

Нещодавно головний офіс Капітал Ломбард зазвучав дитячим сміхом та замайорив веселими іграми. А все тому, що відбувся дуже важливий захід – День відкритих дверей у ЦО «Капитал». Для нас є дуже важливим питання родини, здоров’я у колі сім’ї та дружніх відносин.

Капітал Ломбард позиціонує себе як велика дружня родина, і захід до Дня відкритих дверей став цікавою можливістю об’єднатися на ще більш тісному рівні – познайомити дітей наших співробітників між собою, гарно провести час, зробити корисну справу та розважитись разом!

Будь-який наш захід – це завжди купа подарунків та гарних емоцій. А коли мова йде ще й про дітей, ми орієнтуємось лише на враження та гарні призи, бо це завжди неочікувано та приємно.

Так, в рамках Дня відкритих дверей, відбувся масштабний конкурс дитячих малюнків «Мої батьки на роботі», де кожна дитина мала змогу зобразити те, як саме вона бачить, що її тато чи мама роблять на роботі. Нам дуже приємно, що кожен з малюнків вирізняється своєю індивідуальністю та яскравими кольорами. Це означає одне – діти поважають працю своїх батьків, вважають її гідною уваги та визнання, бачать те, що вона цікава та корисна у межах суспільства.

За результатами конкурсу, діти отримали круті призи за свої зусилля. Двері Капітал Ломбарду відкриті для нових обличь, ми готові виховувати для себе нове покоління сумлінних співробітників із запалом в очах.