0 800 300 703 Дзвоніть безкоштовно

Безпечне кредитування з КАПІТАЛ

02 лютого 2024
img
Поділитися в: :

Ломбард КАПІТАЛ завжди турбується про своїх клієнтів. Для нас важливо, щоб наші клієнти не впадали в фінансову кабалу та залежність від умов, які прописані в договорі. Тому, якщо ви прийняли рішення взяти ломбардний кредит деінде, завжди уважно читайте умови договору.

Особливу увагу приділіть штрафним санкціям, які можуть стати неприємним сюрпризом у разі невиконання ваших зобов'язань. Важливо усвідомлювати, що штрафні санкції є заходами відповідальності порушення умов договору та їх структура і розмір можуть істотно змінюватись в залежності від політики конкретного ломбарду.

Звертаємо ваш увагу на той факт, що багато ломбардів не обмежують відповідальність клієнта за договором тільки предметом застави, а ще застосовують наступні дії, що вказують у договорі:

  • подають до суду звернення на стягнення на предмет застави

  • звертаються до колекторських компаній

  • переуступають право вимоги до позичальника третім особам

  • застосовують додаткові штрафні санкції

!Увага! Кредитний договір ломбарду КАПІТАЛ, на відміну від багатьох інших ломбардів, не містить скритих загроз та не передбачає додаткових штрафних санкцій. Ми відповідально заявляємо, що не співпрацюємо с колекторськими компаніями, бо з розумінням та лояльністю ставимося до проблем своїх клієнтів.

Тож, завжди свідомо підписуйте договори застави, бо саме це допоможе вам уникнути непорозумінь та створить надійну основу для успішної взаємодії з будь-яким ломбардом.

А краще - не ходіть по інших ломбардах. 
Памятайте, що з ломбард КАПІТАЛ кредитуватися безпечно!