0 800 300 703 Дзвоніть безкоштовно

Актуальна інформація

22 квітня 2022
img
Поділитися в: :

Друзі, триває 58 день війни проти російських окупантів. Сподіваємось у вас все гаразд і ви у безпеці.

Тримаємо вас у курсі подій.

У зв'язку із введенням 24.02.2022 р. на території України воєнного стану та з метою збереження майна клієнтів і життя співробітників, тимчасово призупинено діяльність ломбардних відділень до окремого розпорядження керівництва Компанії. 

З 24.02.2022 р. і до моменту відкриття ми призупинили нарахування відсотків, тому зараз продовжувати строк дії кредиту чи договору не потрібно. Викуп застав тимчасово не відбувається. Звернення стягнення на майно не здійснюється. Компанія вживає всіх можливих заходів для збереження майна клієнтів.

Підприємство вживає максимальних зусиль для оперативного відновлення діяльності ломбардних відділень у найбільш безпечних регіонах.

Нагадаємо, що викуп застави можливий особисто Заставодавцем або уповноваженою їм особою на підставі Довіреності.

В період дії воєнного стану рекомендуємо звертатися із питаннями до Ломбарду в електронному вигляді на офіційну електронну адресу Товариства: lomb.capital@gmail.com.

По готовності до відкриття ми будемо заздалегідь повідомляти клієнтів по SMS на фінансовий номер телефону клієнта, на сайті компанії lombard-capital.com.ua та на офіційних сторінках Ломбарду Капітал y Facebook та Instagram.

Приносимо вибачення за спричинені війною незручності.
Віримо в ЗСУ та перемогу України!