0 800 300 703 Дзвоніть безкоштовно

З Днем ломбардів!

28 вересня 2016
img
Поділитися в: :

Шановні співробітники та клієнти мережі ломбардів "Капітал"!

Сьогодні увесь світ відзначає особливу дату - 28 вересня, День ломбардів. І, звичайно ж, у цей день ми з задоволенням вітаємо всіх колег з професійним святом.

Трохи з історії ломбардів

398 років тому, 28 вересня 1618 в Брюсселі (Бельгія) був відкритий перший, у звичному нам розумінні, ломбард. Називається він "Будинок Ломбарді" і в різний час у ньому кредитовалось багато знатних персон, у тому числі і членів королівської сім'ї. До слова кажучи, ця фінансова установа успішно функціонує і сьогодні.

 

Крім того, 28 вересня визнане днем пам'яті монаха Святого Бернардина Фельтрского - покровителя ломбардної справи. Ця людина жила в Італії в ХV столітті, проповідувала відмову від користолюбства і саме він відкрив по всій країні каси взаємодопомоги, які вважаються попередниками ломбардів.

 

Ми теж намагаємося підтримувати світлі традиції минулого. Ось уже понад 12 років компанія "Капітал" надає високі стандарти обслуговування для клієнтів, дає можливість кожному легко і швидко отримати необхідну фінансову допомогу; забезпечує сотні робочих місць, гарантуючи своїм співробітникам гідну заробітну плату, соціальний захист і комфортні умови роботи.

Ми безмежно вдячні за те, що ви з нами і щодня працюємо над поліпшенням якості обслуговування.