0 800 300 703 Дзвоніть безкоштовно

Ярмарки золота в Одесі та області

26 січня 2017
img
Поділитися в: :

Ломбард «Капітал» продовжує готувати сюрпризи для своїх клієнтів. Зовсім скоро в Одесі стартує знаменитий Ярмарок золота - розпродаж ювелірних виробів. У нас ви знайдете коштовності від популярних українських та світових брендів - сотні предметів на будь-який смак та під будь-який образ.

 

 

Як купити золото в ломбарді?

 

  1. Вибрати на сайті відділення, в якому буде проходити Ярмарок.
  2. Уточнити дату заходу в графіку.
  3. Прийти і знайти недороге золото!

На Ярмарку будуть виставлятися якісні сучасні прикраси з жовтого, білого і червоного золота, з ювелірними вставками і без них - прості вироби на кожен день і розкішні вечірні коштовності для особливих випадків. Жіночі та чоловічі ланцюги, сережки усіх форм і стилів (включаючи чарівні моделі для маленьких модниць), каблучки і персні, браслети та підвіски. Декоративні натільні хрестики та іконки, знаки Зодіаку, кулони-букви - ми впевнені, вибір вразить кожного клієнта!

Зверніть увагу: для Ярмарку експерти ломбарду ретельно відбирають найновіші та найякісніші вироби. Кожен з них проходить три стадії обробки перед тим, як потрапити на прилавок: миття, полірування та шліфування.

 

Ярмарок від «Капіталу» - шанс купити золото недорого

 

Ціна 1 грама золота на Ярмарку становить всього від 699 гривень (за 585 пробу дорогоцінного металу). Це майже вдвічі дешевше, ніж у будь-якому ювелірному магазині. Бонус - можливість купити золото в Одесі в кредит. Чесні та вигідні відсоткові ставки гарантуємо.

 

Город Адрес ломбардного отделения Дата начала Дата окончания
Одесса просп. Добровольского, 75-А 27.04.2017 29.04.2017


Поспішайте, в одному відділенні Ярмарок триває всього три дні! Детальна консультація - за телефоном: 0 800 300 703