0 800 300 703 Дзвоніть безкоштовно

Свято у нас - подарунки для вас

07 квітня 2017
img
Поділитися в: :

Руйнуємо стереотипи! На честь свого 13-го дня народження мережа ломбардів «Капітал» дарує своїм клієнтам гарантовані подарунки: телевізори, планшети, смартфони, карти поповнення мобільного рахунку, сувенірну продукцію та знижки на відсоткову ставку!

 

Поспішайте оформити кредит за приємними умовами і отримати цінні подарунки.

 

Детальні умови:

 

  1. Взяти участь можуть усі клієнти, які оформлять кредит під заставу золота та техніки за тарифними планами «Загальний», «Доступний» та «Доступний +»  у період дії акції з 07.04.2017 по 31.05.2017 у будь-якому з відділень мережі ломбардів «Капітал»
  2. Гарантований подарунок надається під час оформлення кредиту.

  3. Визначення подарунку відбувається за допомогою скретч-карти, яку клієнт обирає самостійно з наявних у ломбардному відділенні.

  4. Після вибору скретч-карти, клієнт самостійно стирає захисний шар і дізнається, який подарунок він отримає.

  5. Знижка на відсотки надається за умови своєчасного дотримання клієнтом зобов’язань за договором: продовження або погашення кредиту у терміни, передбачені договором.

  6. Карти поповнення мобільного рахунку та сувенірну продукцію клієнт отримує відразу.

  7. При виграші телевізора, планшета або смартфона, з переможцем погоджується час та дата нагородження і приз урочисто вручається представником компанії.

  8. Фотофіксація та відеовідгук при отриманні телевізора, планшета або смартфона є обов’язковими. Для отримання призу переможець повинен підписати дозвіл на розміщення фото та відео на сайті компанії та в соціальних мережах.